fbpx
wat is... microneedling - Glow With The Flow - Arnhem
microneedling
643
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-643,page-child,parent-pageid-337,bridge-core-1.0.7,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

wat is… microneedling

Microneedling: anti-rimpel, stevigere huid en effectief tegen littekens

Microneedling (of mesotherapie) is een fantastische behandeling die de huid aan het werk te zet om zichzelf te verbeteren en te versterken. Bij microneedling worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt m.b.v. een fractional naald. Het serum waarmee we werken – bijvoorbeeld hyaluronzuur of scar softening serum – komt direct in de huid en doet zijn werk: de huid zélf aanzetten tot de aanmaak van nieuw collageen. Dat is zeer effectief bij de aanpak van littekens, in het gezicht (bijvoorbeeld na acne) en op het lichaam. Maar het heeft ook een fijne cosmetische werking: microneedling maakt de huid soepeler, steviger, minder grauw en fijne rimpeltjes worden minder zichtbaar.
De behandeling is niet pijnlijk, de wat gevoeligere delen van bijvoorbeeld het gezicht kunnen met een lidocaïnecrème oppervlakkig worden verdoofd.

Aantal behandelingen

Bij cosmetische toepassingen is een kuurtje van 3 behandelingen aan te bevelen voor een , met daarna losse ‘onderhoudsbehandelingen’, bijvoorbeeld elke 3 of 4 maanden. Maar ook een eenmalige behandeling geeft je huid al een super boost!

Het aantal behandelingen dat nodig is bij de aanpak van littekens is afhankelijk van veel verschillende factoren. Hiervoor maken we een behandelplan op maat.

Kijk hier voor de tarieven >>
Meer weten of een afspraak plannen? Neem contact op >>

Microneedling is effectief tegen:

√ Fijne lijntjes en rimpeltjes
√ Beschadiging van de huid door zon
√ Pigmentstoornissen
√ Littekens (bijvoorbeeld veroorzaakt door acné of verbranding)
√ Gematigde couperose of rosacea
√ Grauwe huid

Microneedling verfijnt de structuur van de huid en stimuleert de doorbloeding en de aanmaak van collageen.

Houd rekening met…

De eerste dag na de behandeling is je gezicht rood en lichtjes opgezwollen. Je mag je dan ook niet opmaken, maar moet de huid zoveel mogelijk met rust laten. Houd dus rekening met afspraken als je de behandeling plant.

Filmpje:

Frisse huid met microneedling